Wenkbrauwlift

Algemene informatie

Verdoving: Plaatselijke verdoving of sedatie
Opname: Dagbehandeling
Herstelperiode: 6 weken
Duur v.d. behandeling: 30 tot 60 minuten
Tijd tot eerste afspraak: Binnen 2 weken
Prijs van een behandeling: Vanaf € 2.200,-

Waarom een wenkbrauwlift?

Naarmate u ouder wordt gaan de wenkbrauwen meestal zakken. Dit kan problemen geven met het zien of er ontstaat een vermoeide of sombere gezichtsuitdrukking. Een wenkbrauwlift zorgt ervoor dat u weer een frisse gezichtstuitdrukking krijgt. Een wenkbrauwlift biedt uitkomst wanneer uw wenkbrauwen geheel of gedeeltelijk is uitgezakt. Voor een optimaal resultaat wordt de wenkbrauwlift vaak gecombineerd met een correctie van de bovenoogleden. De plastisch chirurg overlegt met u wat de beste oplossing is die bij u past.

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn diverse mogelijkheden voor een wenkbrauwlift. De meest geschikte methode is afhankelijk van uw leefijd, het aantal rimpels, het littteken, uw haarinplant en uw wensen. Denk aan mogelijkheden als: een draadlift, het plaatselijk weghalen van een stukje huid boven de wenkbrauw of een kijkoperatie (de endoscopische voorhoofdslift). Onze ervaren plastsich chirurgen voeren wenkbrauwlifts uit met de modernste technieken.

Wat gebeurt er bij de behandeling?

Voor de wenkbrauwlift maken we foto’s voor in uw medisch dossier. De behandeling wordt meestal onder plaatselijke verdoving of sedatie uitgevoerd. Tijdens de behandeling worden de wenkbrauwen weer op de goede hoogte gebracht. De behandeling is afhankelijk van de gekozen methode; een draadlift, het plaatselijk weghalen van een stukje huid boven de wenkbrauw of een endoscopische voorhoofdslift. Het is dut niet altijd nodig om huid te verwijderen.

Nazorg

Na de wenkbrauwlift zijn de littekens meestal niet zichtbaar. U kunt na de wenkbrauwlift meteen naar huis. Een week later vindt er een controle plaats, waarbij eventueel de hechtingen worden verwijderd. De onderhuidse hechtingen lossen vanzelf op. 

Houdt na de wenkbrauwlift een aantal dagen volledige rust. Wanneer de hechtingen zijn verwijderd kunt u langzaam starten met lichamelijke inspanningen. De meeste mensen gaan na enkele dagen weer aan het werk en zijn na twee weken weer goed toonbaar.

Kosten

Onze behandelingen worden vakkundig uitgevoerd door top chirurgen, voor het beste resultaat. In onze prijslijst vindt u de kosten voor de diverse behandelingen.

Adviesgesprek

Maak een afspraak voor een adviesgesprek bij een van onze specialisten.