Corona

Richtlijnen voor uw afspraak en bezoek

Uw en onze veiligheid staan in onze zorgverlening altijd centraal. Sinds de uitbraak van het coronavirus hebben wij strikt de richtlijnen van o.a. het RIVM opgevolgd. Op deze pagina geven wij uitleg over onze aangepaste richtlijnen voor uw bezoek aan onze kliniek. Wij verzoeken u deze richtlijnen voorafgaand aan uw bezoek goed door te lezen. Wij danken u hartelijk voor uw begrip en voor het naleven van deze richtlijnen.

Veelgestelde vragen

Wanneer mag ik niet naar de kliniek komen?

Indien u, of iemand binnen uw gezin, klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid, neusverkoudheid, recent verlies van reuk of smaak, of koorts, dan komt u NIET naar de kliniek. U komt tevens niet naar de kliniek wanneer u de afgelopen 10 dagen in een gebied met een negatief reisadvies (code oranje of rood) bent geweest, een huisgenoot in thuisisolatie heeft of wanneer u uit een bron- en contactonderzoek van de GGD naar voren bent gekomen als 'nauw contact' en het dringende advies heeft ontvangen om 10 dagen in thuisquarantaine te gaan. Wij verzoeken u om in deze gevallen minimaal 1 dag voor uw afspraak contact met ons op te nemen zodat we tot een passend alternatief kunnen komen.

Mag ik begeleiding meenemen naar mijn afspraak?

Om het aantal bezoekers in onze klinieken beperkt te houden ontvangen wij u het liefst zonder begeleiding. Indien begeleiding nodig is in verband met uw mobiliteit, of om een andere zwaarwegende reden, dan is maximaal 1 begeleider toegestaan. Indien u het prettig vindt, kunt u tijdens uw afspraak iemand laten meeluisteren via uw telefoon.

Welke aanvullende maatregelen heeft CosMedic getroffen?

Binnen CosMedic voeren wij strikt de Corona maatregelen van het betreffende ziekenhuis op. Voor meer informatie hierover verwijzen wij door naar de betreffende informatie van de verschillende ziekenhuizen.
- Catharina ziekenhuis Eindhoven
- Maxima Medisch Centrum Eindhoven/Veldhoven
- Sint Anna ziekenhuis Geldrop
- Sint Jans Gasthuis Weert

Heeft u vragen over uw afspraak?

Wij staan u graag te woord. Neem daarvoor contact met ons op.