Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag hier niet tussen staan neem dan contact met ons op of vul het onderstaande contactformulier in.

Wordt het eerste consult vergoed door de verzekeraar?

Het eerste consult wordt door de zorgverzekeraar vergoed, mits u bent verwezen door de huisarts of andere zorginstelling. Als u geen verwijzing heeft komen de kosten van een 1e consult voor rekening van u zelf.

Zijn nacontroles bij de prijs van de behandeling inbegrepen?

Alle kosten met betrekking tot de operatie (o.a. gebruik operatiekamer, anesthesie, etc) en de gebruikelijke nacontroles zijn inbegrepen. Niet inbegrepen zijn de kosten voor het eerste consult en voor eventueel aanvullend onderzoek om een verhoogd operatierisico uit te sluiten (hetgeen zelden noodzakelijk is) zoals bijvoorbeeld vooronderzoek door cardioloog, longarts of internist, of laboratoriumonderzoek e.d. Deze kosten worden dan meestal wel door de verzekering vergoed.

Is een second opinion mogelijk?

Misschien twijfelt u over de diagnose of voorgestelde behandeling. De mening van een andere chirurg kan u dan helpen om meer zekerheid te krijgen. Het gaat dan om een zogeheten second opinion. `Onze chirurgen helpen u deze tweede mening te krijgen. Zodat u beter weet waar u aan toe bent.

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag met uw vragen. Vul het contactformulier in en we zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Kosten

Onze behandelingen worden vakkundig uitgevoerd door top chirurgen, voor het beste resultaat. In onze prijslijst vindt u de kosten voor de diverse behandelingen...