Behandeltraject

Het behandeltraject bij CosMedic

U maakt zelf een keuze voor het gewenste ziekenhuis en/of de gewenste plastisch chirurg. Via de poli plastische chirurgie van een van de ziekenhuizen maakt u een afspraak voor een eerste adviesgesprek binnen onze privé-praktijk. De afspraken kunnen in het algemeen binnen twee weken ingepland worden.

Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek neemt de plastisch chirurg alle tijd om de behandeling te bespreken die het beste bij u wensen passen. De plastisch chirurg voorziet u van de benodigde informatie rondom het behandeltraject: van het eerste adviesgesprek en de voorgestelde behandeling tot aan de nazorg. Dit eerste adviesgesprek wordt over het algemeen vergoed door de verzekeraar, indien u een verwijsbrief van de huisarts heeft.

Prijs behandeling

Tijdens het adviesgesprek stelt de plastisch chirurg de prijs van de gewenste behandeling vast, en na het adviesgesprek ontvangt u een schriftelijke prijsopgave. Deze prijsopgave is drie maanden geldig en geeft u de gelegenheid om rustig na te denken of u uw behandeling wel of niet door wilt laten gaan. De prijs betreft altijd een 'all-in-prijs' inclusief nacontroles en exclusief aanvullend onderzoek (zoals bijvoorbeeld van de cardioloog). Wanneer er een mogelijkheid bestaat dat de behandeling vergoed wordt door uw zorgverzekeraar, wordt een machtiging aangevraagd.

Ter voorbereiding op de behandeling

Wanneer u gekozen heeft voor de behandeling, wordt u ter voorbereiding verzocht om een akkoordverklaring te ondertekenen. In deze verklaring staat dat u door de plastisch chirurg voorzien bent van de benodigde informatie omtrent de behandeling. Wanneer u besluit de behandeling binnen CosMedic te laten verrichten, vragen wij u altijd voorafgaand aan de behandeling de prijs te voldoen.

Behandeling & Nacontrole

De behandeling wordt zo snel mogelijk voor u ingepland, op een moment dat het beste voor u schikt. Afhankelijk van de gekozen behandeling worden ook de nacontroles alvast ingepland.

Adviesgesprek

Maak een afspraak voor een adviesgesprek bij een van onze specialisten.