Over CosMedic

CosMedic is onze privé-praktijk, waar cosmetische behandelingen worden verricht, die niet worden vergoed door de zorgverzekeraars. Binnen deze ziekenhuizen verrichten wij uiteraard ook alle verzekerde zorg op het gebied van plastische chirurgie. Zie daarvoor de website van de ziekenhuizen op onze contact pagina.

Waar CosMedic voor staat

Kwaliteit 

Kwaliteit van plastische chirurgie heeft bij CosMedic de grootste aandacht. Onze gekwalificeerde plastisch chirurgen zijn geregistreerd in het KNMG register (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering van Geneeskunst) en zijn allen structureel actief met bijscholing. Omdat onze chirurgen experts zijn in hun vakgebied biedt CosMedic u de maximale kwaliteit van zorg. 

Veilige en vertrouwde zorg 

Wij werken vanuit de vertrouwde en professionele omgeving van vier ziekenhuizen, gelegen in en rondom Eindhoven: Catharina Ziekenhuis (Eindhoven), Maxima Medisch Centrum (Eindhoven/Veldhoven), Sint Anna Ziekenhuis (Geldrop) en Sint Jans Gasthuis (Weert). Hiermee garanderen wij u 24-uurs zorg voor onze plastische chirurgie. U kunt bij ons rekenen op veilige en vertrouwde zorg, omdat al onze medewerkers strikte richtlijnen volgen om uw veiligheid te waarborgen.

Persoonlijk advies

Onze plastisch chirurgen voorzien u altijd van een eerlijk advies, nemen de tijd voor u en zijn persoonlijk in hun omgang met u. Wij vinden het belangrijk dat u geen schroom heeft om vragen te stellen. Wij staan tijdens het consultgesprek voor u klaar met een persoonlijk advies op maat. Als u vervolgens kiest om de behandeling bij CosMedic te ondergaan, dan kun u hier zien hoe het behandeltraject eruit ziet.

Onze specialisten

Onze plastisch chirurgen staan voor u klaar. Zij voorzien u altijd van een eerlijk advies, nemen de tijd en zijn persoonlijk in hun omgang. Zij dragen voortdurend bij aan het hoge kwaliteitsniveau van CosMedic. Lees meer over onze specialisten.

Adviesgesprek

Maak een afspraak voor een adviesgesprek bij een van onze specialisten.