Marijke van den Elzen

"Wanneer er voor uw gevoel geen balans meer is tussen schoonheid en functie, ga ik graag het gesprek met u aan om te kijken hoe we dit kunnen terugvinden. Zo gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor u, uiteraard aangepast op uw wensen en de mogelijkheden van uw lichaam."

Meer over dr. Marijke van den Elzen 

"Ik vind de diversiteit van plastische chirurgie heel erg fijn; ik behandel zowel mannen als vrouwen, van jong tot oud en van ogen tot benen. Het is van groot belang om goed te luisteren naar de wensen van mijn cliënten, maar net zo belangrijk om eerlijk avies te geven over wat wel en niet mogelijk is. Ik wil dat het mijn cliënt helemaal duidelijk is waarmee hij of zij wakker zal worden."

Dr. Marijke van den Elzen heeft Geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Nadat zij een aantal jaren werkervaring heeft opgedaan in verschillende ziekenhuizen in binnen- en buitenland, is ze sinds 2018 werkzaam in het Máxima Medisch Centrum en het Sint Jans Gasthuis in Weert. Daarnaast is ze werkzaam bij Velthuis kliniek. Dr. van den Elzen is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC), de International Society for Aeshetic Plastic Surgeons (ISAPS) en Fellow of European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS). 

Aandachtsgebieden

  • Borstchirurgie; vergroting met vet of protheses, verkleining, lift, correcties
  • Buikwandchirurgie; na massief gewichtsverlies, reguliere en mini-buikwandcorrecties
  • Schaamlipverkleining
  • Contour herstellende operaties; liposucties, arm- en dijbeenlift
  • Flapoorcorrecties
  • Bovenooglidcorrectie, al dan niet met aanpassen van oogspier (ptosis correctie)


BIG registratie

19908909501

Adviesgesprek

Van eerste consult tot de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.