Hans de Schipper

"Plastische chirurgie is een heel mooi vak, omdat een zeer goede kennis van de anatomie gecombineerd wordt met technisch handelen en resulteert in herstel van vorm en functie. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt is het een heel breed vak: het omvat hand- en pols chirurgie, reconstructieve chirurgie en esthetische chirurgie: hierin ben ik breed opgeleid tijdens mijn specialisatie in het Catharina ziekenhuis in Eindhoven."

Meer over drs. Hans de Schipper

"Graag zie ik u op mijn spreekuur voor esthetische chirurgie zoals een borstvergroting en/of borstlift, boven- en onderooglidcorrecties, wenkbrauw- en voorhoofdslift (door kijkoperatie), borstverkleining en borstremodellering na massaal gewichtsverlies. Ook hou ik me veel bezig met handchirurgie. Het mooie daaraan is dat alle aspecten van anatomische kennis en technische vaardigheden resulteren in verbeterde functie van de handen: dit geeft vaak direct resultaat. Dit doe ik bij Xpert clinics en in het Maxima Medisch Centrum. Bij laatstgenoemde voer ik ook alle vormen van reconstructie na borstkanker uit, met name de zogenaamde DIEP methode, waarbij van een huid-/vetoverschot van de buik een nieuwe borst kan worden gemaakt door middel van microchirurgie. Tevens heb ik zeer veel ervaring met reconstructies in het gelaat na verwijdering van huidkanker."

Mr. drs. Hans de Schipper (1976) studeerde Nederlands recht en geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij is momenteel werkzaam in het Maxima medisch centrum. Mr. drs. de Schipper is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (NVVH). 

Aandachtsgebieden

  • Esthetische chirurgie: met name aangezicht zoals endoscopische voorhoofdslift en borst chirurgie: borstvergrotingen, borst lifting, verkleiningen en reconstructies na massaal gewichtsverlies
  • Hand- en polschirurgie
  • Alle vormen van borstreconstructie maar met name microchirurgische borstreconstructies (DIEP-lap) en directe oncoplastische borstreconstructies
  • Reconstructies na huidkanker in het gelaat (Mohs micrografische chirurgie bij huidkanker)
  • Algemene plastische chirurgie


BIG registratie

09059046901

Adviesgesprek

Van eerste consult tot aan de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.