Han Wilmink

"Ik ben zeer geïnteresseerd in de fysiologie van veroudering en littekenvorming en hoe we dit kunnen keren. Hoe meer we weten wat er gebeurt als we ouder worden en genezen van wonden, hoe beter we onze ingrepen kunnen aanpassen om deze effecten tegen te gaan. Ik ga altijd voor simpele en betrouwbare oplossingen, die in mijn ogen het meest effectief en veilig zijn."

Meer over drs. Han Wilmink

"Gestoorde littekengenezing is voor veel mensen een groot probleem. Door mijn interesse hierin, krijg ik veel cliënten uit Nederland en België op mijn spreekuren. De focus ligt nu voor een groot deel op de effecten van bepaalde cellen op het tegengaan van veroudering en littekenvorming, naast de positieve effecten van Cryotherapie. Mijn andere grote aandachtspunt is de maatschap. Als voorzitter doe ik elke dag mijn best om ervoor te zorgen dat alle collega’s op zijn/haar beste plek zitten in een omgeving die het maximale uit eenieder haalt en waarbij plezier op de voorgrond staat. Dat is een behoorlijke uitdaging, maar tegelijkertijd krijg je er ook veel voor terug!"

Drs. Han Wilmink (1961) heeft zijn opleiding tot plastisch chirurg gevolgd aan het Radboud in Nijmegen. Hij is werkzaam in het Màxima medisch centrum in Eindhoven. Drs. Wilmink is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC), Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (NVH) en Nederlandse Vereniging voor Reumachirurgie (NERASS).  

Aandachtsgebieden

  • Borstchirurgie; zowel esthetisch als reconstructief
  • Bodycontouring; o.a. liposuctie, buikwand maar ook post bariatrisch
  • Gelaatscorrecties na huidkanker en veroudering; oogleden, facelift, lipofilling etc.


BIG registratie

9024949901

Adviesgesprek

Van eerste consult tot de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.