Gertjan Halbesma

"De plastische chirurgie is een fantastisch vak, waar ik veel voldoening uit haal. Zo geeft het mij telkens weer een geweldig gevoel als de operatie het beoogde doel heeft behaald en heeft geleid heeft tot een tevreden cliënt. De verfijnde en minutieuze chirurgische technieken met oog voor het kleinste detail passen goed bij mij."

Meer over drs. Gertjan Halbesma

"Tijdens het consult zal ik eerst samen met u uw esthetisch probleem of wens vaststellen. Na het lichamelijk onderzoek neem ik uitgebreid de tijd om mijn bevindingen en hieruit de (niet-)chirurgische mogelijkheden met u door te nemen. Ik vind het erg belangrijk dat ik zorg voor een reëel verwachtingspatroon. U kunt ervan op aan dat ik me maximaal inzet voor een optimaal resultaat. Voor iedere cliënt is er een passende oplossing.”

Drs. Gertjan Halbesma (1980) studeerde Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij werd opgeleid tot plastisch chirurg in het AMC, RKZ Beverijk en het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis. Hierna volgde hij hoog aangeschreven fellowships in microchirurgie en esthetische aangezichtschirurgie in Vancouver. Hij is momenteel werkzaam in het Catharina ziekenhuis. Drs. Halbesma is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), Rhinoplasty Society of Europe, International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS),de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (NVvH) en de European Wrist Arthroscopy Society (EWAS). 

Aandachtsgebieden

  • Esthetische chirurgie (o.a. borstvergroting, borstlift, buikwandcorrectie)
  • Esthetische aangezichtschirurgie (o.a. facelift, lipofilling, ooglidcorrecties, oorstandscorrectie)
  • Neuscorrectie
  • Hand- en polschirurgie
  • Microchirurgische mammareconstructies (DIEP-/TMG-lap)
  • Reconstructies na huidkanker in het gelaat
  • Borstchirurgie


BIG registratie

19065003401

Adviesgesprek

Van eerste consult tot aan de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.