Emiel van Haren

"Het mooie aan plastische chirurgie vind ik de diversiteit van het vak. Ik zie zowel oudere als jonge cliënten. Iedereen met zijn/haar eigen vragen of wensen. Samen met de cliënt ga ik dan na wat de mogelijkheden zijn om zo voor het beste resultaat te gaan."

Meer over Drs. Emiel van Haren

"Binnen CosMedic staat het leveren van uitstekende kwaliteit binnen een veilige omgeving centraal. De goede sfeer en het sterke teamgevoel maken CosMedic een erg prettige plek om te werken en om behandeld te worden."

Drs. Emiel van Haren (1986) studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht. Na diverse internationale stages vestigde hij zich in het St Anna ziekenhuis en het Catharina ziekenhuis, waar hij nu nog steeds werkzaam is. Drs. van Haren is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), De Nederlandse Vereneniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC), de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVVH), de International Society of Aesthetic and Plastic Surgery (ISAPS), de International Society of Quality of Life Research (ISOQOL) en de American Society of Plastic Surgeons (ASPS). 

Aandachtsgebieden

  • Esthetische aangezichtschirurgie; endoscopische wenkbrauwlift en facelift, bovenooglidcorrectie, onderooglidcorrectie, herstel na verslapping van ooglidspieren (ptosis), lipofilling(lipostructure)
  • Borstcorrecties en - reconstructies; Borstvergroting met behulp van ronde en anatomische borstimplantaten, mommy-make over (buikwandcorrectie met borstvergroting met eigen vet in dezelfde ingreep), borstverkleining en versteviging, borstreconstructie met eigen weefsel bv. van de buik met microchirurgie (DIEP-flap)
  • Microchirurgische reconstructies; Onderbeenreconstructie door eigen weefsel met microchirurgie (ALT-flap)
  • Post-bariatrie reconstructies; Buikwandcorrectie incl uitgebreide liposuctie, buikwandcorrectie met horizontaal EN verticaal litteken (Fleur-de-Lis buikwand), lower-Body correctie incl bilvergroting met eigen weefsel, borstvergroting en borstlift met eigen weefsel (Rubin reconstructie of Hurwitz flap), liposuctie en liposculpture, arm- of beenlift (inner thigh lift)


BIG registratie

69914824901

Adviesgesprek

Van eerste consult tot de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.