Emiel van Haren

"Het mooie aan plastische chirurgie vind ik de diversiteit van het vak. Ik zie zowel oudere als jonge cliënten. Iedereen met zijn/haar eigen vragen of wensen. Samen met de cliënt ga ik dan na wat de mogelijkheden zijn om zo voor het beste resultaat te gaan."

Meer over Drs. Emiel van Haren

"Binnen CosMedic staat het leveren van uitstekende kwaliteit binnen een veilige omgeving centraal. De goede sfeer en het sterke teamgevoel maken CosMedic een erg prettige plek om te werken en om behandeld te worden."

Drs. Emiel van Haren (1986) studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht. Na diverse internationale stages vestigde hij zich in het St Anna ziekenhuis en het Catharina ziekenhuis, waar hij nu nog steeds werkzaam is. Drs. van Haren is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), De Nederlandse Vereneniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC), de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVVH), de International Society of Aesthetic and Plastic Surgery (ISAPS), de International Society of Quality of Life Research (ISOQOL) en de American Society of Plastic Surgeons (ASPS). 

Aandachtsgebieden

 • Esthetische aangezichtschirurgie; endoscopische wenkbrauwlift en facelift, bovenooglidcorrectie, onderooglidcorrectie, herstel na verslapping van ooglidspieren (ptosis), lipofilling(lipostructure)
 • Borstcorrecties en - reconstructies; Borstvergroting met behulp van ronde en anatomische borstimplantaten, mommy-make over (buikwandcorrectie met borstvergroting met eigen vet in dezelfde ingreep), borstverkleining en versteviging, borstreconstructie met eigen weefsel bv. van de buik met microchirurgie (DIEP-flap)
 • Microchirurgische reconstructies; Onderbeenreconstructie door eigen weefsel met microchirurgie (ALT-flap)
 • Post-bariatrie reconstructies; Buikwandcorrectie incl uitgebreide liposuctie, buikwandcorrectie met horizontaal EN verticaal litteken (Fleur-de-Lis buikwand), lower-Body correctie incl bilvergroting met eigen weefsel, borstvergroting en borstlift met eigen weefsel (Rubin reconstructie of Hurwitz flap), liposuctie en liposculpture, arm- of beenlift (inner thigh lift)


BIG registratie

69914824901

Adviesgesprek

Van eerste consult tot de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Alexander Kroeze

"Als het binnen mijn macht ligt, zal ik er alles aan doen om mijn cliënt de beste zorg te bieden die hij/zij verdient."

Meer over drs. Alexander Kroeze

"Ik leg me voornamelijk toe op esthetische en reconstructieve chirurgie van het lichaam. Vooral bij cliënten die zijn afgevallen door lifestyle-change of bariatrische-chirurgie (maagverkleinig of omleiding). Iedere cliënt is uniek, en ik zal er alles aan doen om mijn patiënt de best mogelijke zorg te bieden die hij/zij verdient!"

Drs. Alexander Kroeze (1984) behaalde zijn diploma en Master Geneeskunde aan de R.U.G. in Groningen. Hij is werkzaam in het Catharina ziekenhuis en het St. Anna ziekenhuis. Drs. Kroeze is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC). 

Aandachtsgebieden

 • Post-bariatrische chirurgie
 • Esthetische chirurgie
 • Reconstructieve chirurgie
 • Hand en polschirurgie


BIG registratie

79912178701

Adviesgesprek

Van eerste consult tot aan de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Esther Mesters

"Heel vaak zie ik dat vrouwen pas laat de stap zetten om een correctie van de borsten te laten doen. Als ze op consult komen, zijn ze helemaal opgelucht om eindelijk de ingreep te ondergaan die ze al zo lang willen laten uitvoeren."

Meer over drs. Esther Mesters

"Tijdens het consult leg ik alles duidelijk uit over de procedure en stel ik cliënten op hun gemak. Ik zie dat ook bij correcties van de vagina een taboe heerst om daarover te praten, terwijl dat echt niet nodig is! Het is mijn streven om iedere cliënt te behandelen zoals ik een familielid zou behandelen, met maximale inzet en maximaal resultaat. Daarbij zal ik wel altijd eerlijk zijn over wat mogelijk is en wat niet."

Drs. Esther Mesters (1966) volgde de studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Zij is werkzaam in het St. Anna ziekenhuis. Drs. Mesters is lid van de Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC), de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (NVvH) en de Nederlandse Vereniging van Schisis en Craniofaciale chirurgie (NVSCA). 

Aandachtsgebieden

 • Borstchirurgie: borstvergroting, borstverkleining, vervangen prothesen, tubulaire borstafwijkingen, asymmetrie van borsten bijv. een kant A cup andere kant D
 • Aangezichtchirurgie: bovenooglid - en onderooglidcorrecties en wenkbrauwlift, facelift, lipofilling, oorcorrectie
 • Kleine en grote schaamlipcorrecties, lipofilling van de grote schaamlippen na fors gewichtsverlies en laserbehandelingen van de vagina bij droogheid of urineverlies


BIG registratie

19043498801

Adviesgesprek

Van eerste consult tot aan de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.