Coralien Broekhuijsen

"Plastische chirurgie, het specialisme dat iets verbetert ten aanzien van cosmetiek en/of functie, is een erg mooi vak. Het aanbrengen van symmetrie waarbij we ook nog het functionele aspect verbeteren is van onschatbare waarde. Net als door een esthetische ingreep het verbeteren van het zelfbeeld van mijn cliënten, dat is prachtig om te zien! Voor mij is het van groot belang om samen met mijn cliënt tot een mooi en goed resultaat te komen."

Meer over drs. Coralien Broekhuysen

"Of het nou een functionele vraag is of juist meer esthetisch, beide aspecten zijn van essentieel belang. De zorg die bij u past mogen bieden, dat is waar het om gaat. Dat vinden zowel u als ik terug bij CosMedic. Investeren in uzelf op welk gebied dan ook, daar help ik u graag bij!" 

Drs. Coralien Broekhuysen behaalde haar artsexamen aan de Universiteit van Utrecht. Zij is momenteel werkzaam in het Maxima Medisch Centrum. Drs. Broekhuysen is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de European Society of Aesthetic Gynecology (ESAG). 

Aandachtsgebieden

 • ​Borstcorrecties- en reconstructies in het algemeen
 • Microchirurgische Reconstructies met eigen weefsel oa DIEP (buikhuid en vet) en LD
 • Reconstructies met prothese
 • Borstverkleining en/of lift
 • Labia correcties
 • Aangezichtschirurgie
 • Bovenooglid correcties
 • Reconstructies na huidkanker

BIG registratie
79049946801

Adviesgesprek

Van eerste consult tot aan de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Marijke van den Elzen

"Wanneer er voor uw gevoel geen balans meer is tussen schoonheid en functie, ga ik graag het gesprek met u aan om te kijken hoe we dit kunnen terugvinden. Zo gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor u, uiteraard aangepast op uw wensen en de mogelijkheden van uw lichaam."

Meer over dr. Marijke van den Elzen 

"Ik vind de diversiteit van plastische chirurgie heel erg fijn; ik behandel zowel mannen als vrouwen, van jong tot oud en van ogen tot benen. Het is van groot belang om goed te luisteren naar de wensen van mijn cliënten, maar net zo belangrijk om eerlijk avies te geven over wat wel en niet mogelijk is. Ik wil dat het mijn cliënt helemaal duidelijk is waarmee hij of zij wakker zal worden."

Dr. Marijke van den Elzen heeft Geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Nadat zij een aantal jaren werkervaring heeft opgedaan in verschillende ziekenhuizen in binnen- en buitenland, is ze sinds 2018 werkzaam in het Máxima Medisch Centrum en het Sint Jans Gasthuis in Weert. Dr. van den Elzen is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC), de International Society for Aeshetic Plastic Surgeons (ISAPS) en Fellow of European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS). 

Aandachtsgebieden

 • Borstchirurgie; vergroting met vet of protheses, verkleining, lift, correcties
 • Buikwandchirurgie; na massief gewichtsverlies, reguliere en mini-buikwandcorrecties
 • Schaamlipverkleining
 • Contour herstellende operaties; liposucties, arm- en dijbeenlift
 • Flapoorcorrecties
 • Bovenooglidcorrectie, al dan niet met aanpassen van oogspier (ptosis correctie)


BIG registratie

19908909501

Adviesgesprek

Van eerste consult tot de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Hans de Schipper

"Plastische chirurgie is een heel mooi vak, omdat een zeer goede kennis van de anatomie gecombineerd wordt met technisch handelen en resulteert in herstel van vorm en functie. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt is het een heel breed vak: het omvat hand- en pols chirurgie, reconstructieve chirurgie en esthetische chirurgie: hierin ben ik breed opgeleid tijdens mijn specialisatie in het Catharina ziekenhuis in Eindhoven."

Meer over drs. Hans de Schipper

"Graag zie ik u op mijn spreekuur voor esthetische chirurgie zoals een borstvergroting en/of borstlift, boven- en onderooglidcorrecties, wenkbrauw- en voorhoofdslift (door kijkoperatie), borstverkleining en borstremodellering na massaal gewichtsverlies. Ook hou ik me veel bezig met handchirurgie. Het mooie daaraan is dat alle aspecten van anatomische kennis en technische vaardigheden resulteren in verbeterde functie van de handen: dit geeft vaak direct resultaat. Dit doe ik bij Xpert clinics en in het Maxima Medisch Centrum. Bij laatstgenoemde voer ik ook alle vormen van reconstructie na borstkanker uit, met name de zogenaamde DIEP methode, waarbij van een huid-/vetoverschot van de buik een nieuwe borst kan worden gemaakt door middel van microchirurgie. Tevens heb ik zeer veel ervaring met reconstructies in het gelaat na verwijdering van huidkanker."

Mr. drs. Hans de Schipper (1976) studeerde Nederlands recht en geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij is momenteel werkzaam in het Maxima medisch centrum. Mr. drs. de Schipper is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (NVVH). 

Aandachtsgebieden

 • Esthetische chirurgie: met name aangezicht zoals endoscopische voorhoofdslift en borst chirurgie: borstvergrotingen, borst lifting, verkleiningen en reconstructies na massaal gewichtsverlies
 • Hand- en polschirurgie
 • Alle vormen van borstreconstructie maar met name microchirurgische borstreconstructies (DIEP-lap) en directe oncoplastische borstreconstructies
 • Reconstructies na huidkanker in het gelaat (Mohs micrografische chirurgie bij huidkanker)
 • Algemene plastische chirurgie


BIG registratie

09059046901

Adviesgesprek

Van eerste consult tot aan de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Carlo Welters

"Samen met u ga ik voor een optimaal resultaat. Een resultaat dat past bij uw wensen en verwachtingen. Ik streef ernaar om zo goed mogelijk te zijn in mijn vakgebied, zodat ik u op de best mogelijke manier kan helpen. Natuurlijk heeft elke behandeling zijn beperkingen, maar ik vind het belangrijk om samen te overleggen over de mogelijkheden. Op deze manier gaan we gezamenlijk voor het maximaal mogelijk haalbare resultaat."

Meer over drs. Carlo Welters

Specialisatie is het sleutelwoord, voor alle partijen. Daar is drs. Carlo Welters het volkomen mee eens. "Mijn specialisatie is aangezichtschirurgie en dan voornamelijk neuschirurgie. Ik houd van de specifieke complexiteit en vaardigheid die een operatie aan de neus nodig heeft. De neus is maar een klein onderdeel van ons lichaam, maar erg zichtbaar en lastig te verbergen als je er niet blij mee bent. Naast neuscorrecties ben ik ook gespecialiseerd in borstchirurgie en in buikwandcorrecties."

Drs. Carlo Welters (1967) heeft de opleiding geneeskunde afgerond en is werkzaam als plastisch chirurg. Zowel tijdens als na zijn studie is hij actief betrokken in deze branche, ook in bestuurlijke functies. Vanaf juli 2006 is hijwerkzaam als Plastisch Chirurg in het Sint Anna-ziekenhuis te Geldrop. Drs. Welters is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische chirurgie (NVPC), de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Platische Chirurgie (NVEPC), de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (NVH) en van the International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS). 

Aandachtsgebieden

 • Esthetische aangezichtschirurgie; Facelift, klassiek en s-lift (kort litteken, macs-lift), halslift, neuscorrectie, boven- en onderooglidcorrectie, wenkbrauwlift met endoscopische technieken
 • Borstcorrecties; borstvergroting met behulp van ronde en anatomische implantaten, borstverkleining met verticaal litteken technieken, borstlifting met verticaal litteken technieken
 • Buikwandcorrecties; Mini-buikwandcorrecties, volledige buikwandcorrecties, spierversteviging van de buik met endoscopische technieken
 • Liposculptuur; door middel van liposuctie en lipofilling

 

BIG registratie
59042186601

Adviesgesprek

Van eerste consult tot de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Han Wilmink

"Ik ben zeer geïnteresseerd in de fysiologie van veroudering en littekenvorming en hoe we dit kunnen keren. Hoe meer we weten wat er gebeurt als we ouder worden en genezen van wonden, hoe beter we onze ingrepen kunnen aanpassen om deze effecten tegen te gaan. Ik ga altijd voor simpele en betrouwbare oplossingen, die in mijn ogen het meest effectief en veilig zijn."

Meer over drs. Han Wilmink

"Gestoorde littekengenezing is voor veel mensen een groot probleem. Door mijn interesse hierin, krijg ik veel cliënten uit Nederland en België op mijn spreekuren. De focus ligt nu voor een groot deel op de effecten van bepaalde cellen op het tegengaan van veroudering en littekenvorming, naast de positieve effecten van Cryotherapie. Mijn andere grote aandachtspunt is de maatschap. Als voorzitter doe ik elke dag mijn best om ervoor te zorgen dat alle collega’s op zijn/haar beste plek zitten in een omgeving die het maximale uit eenieder haalt en waarbij plezier op de voorgrond staat. Dat is een behoorlijke uitdaging, maar tegelijkertijd krijg je er ook veel voor terug!"

Drs. Han Wilmink (1961) heeft zijn opleiding tot plastisch chirurg gevolgd aan het Radboud in Nijmegen. Hij is werkzaam in het Màxima medisch centrum in Eindhoven. Drs. Wilmink is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC), Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (NVH) en Nederlandse Vereniging voor Reumachirurgie (NERASS).  

Aandachtsgebieden

 • Borstchirurgie; zowel esthetisch als reconstructief
 • Bodycontouring; o.a. liposuctie, buikwand maar ook post bariatrisch
 • Gelaatscorrecties na huidkanker en veroudering; oogleden, facelift, lipofilling etc.


BIG registratie

9024949901

Adviesgesprek

Van eerste consult tot de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.