Luitzen de Boer

"Mensen efficiënt en goed helpen, dat vind ik belangrijk!"

Meer over drs. Luitzen de Boer

Drs. Luitzen de Boer studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Hij is momenteel werkzaam in het Catharina Ziekenhuis. Drs. de Boer is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC), de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (NVVH) en de European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS). 

Aandachtsgebieden

 • Endoscopische chirurgie; Endoscopische spierversteviging van de buik, endoscopische operatie van het “carpale tunnel syndroom” en cubitale tunnel en endoscopische operaties van het gelaat
 • Hand- en polschirurgie; complexe hand en polschirurgie, reumachirurgie en gewrichtsvervanging, peestranspositiechirurgie (bij spasticiteit of zenuw uitval), trauma
 • Borstreconstructies; Reconstructies met prothesen of eigen weefsel (LD-flap), microchirurgische borstreconstructies (DIEP lap)
 • Reconstructies van het aangezicht; na huidkanker (MOH’S chirurgie)
 • Esthetische borstcorrecties; Borstvergroting met ronde of anatomische prothesen, borstverkleining en borstlifting
 • Esthetische aangezichtschirurgie; Boven- en onderooglidcorrectie (mini)
 • Buikwandcorrecties; Abdominiplastiek, mini-abdominoplastiek

 

BIG registratie
39053864501

Adviesgesprek

Van eerste consult tot aan de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Gertjan Halbesma

"De plastische chirurgie is een fantastisch vak, waar ik veel voldoening uit haal. Zo geeft het mij telkens weer een geweldig gevoel als de operatie het beoogde doel heeft behaald en heeft geleid heeft tot een tevreden cliënt. De verfijnde en minutieuze chirurgische technieken met oog voor het kleinste detail passen goed bij mij."

Meer over drs. Gertjan Halbesma

"Tijdens het consult zal ik eerst samen met u uw esthetisch probleem of wens vaststellen. Na het lichamelijk onderzoek neem ik uitgebreid de tijd om mijn bevindingen en hieruit de (niet-)chirurgische mogelijkheden met u door te nemen. Ik vind het erg belangrijk dat ik zorg voor een reëel verwachtingspatroon. U kunt ervan op aan dat ik me maximaal inzet voor een optimaal resultaat. Voor iedere cliënt is er een passende oplossing.”

Drs. Gertjan Halbesma (1980) studeerde Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij werd opgeleid tot plastisch chirurg in het AMC, RKZ Beverijk en het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis. Hierna volgde hij hoog aangeschreven fellowships in microchirurgie en esthetische aangezichtschirurgie in Vancouver. Hij is momenteel werkzaam in het Catharina ziekenhuis. Drs. Halbesma is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), Rhinoplasty Society of Europe, International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS),de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (NVvH) en de European Wrist Arthroscopy Society (EWAS). 

Aandachtsgebieden

 • Esthetische chirurgie (o.a. borstvergroting, borstlift, buikwandcorrectie)
 • Esthetische aangezichtschirurgie (o.a. facelift, lipofilling, ooglidcorrecties, oorstandscorrectie)
 • Neuscorrectie
 • Hand- en polschirurgie
 • Microchirurgische mammareconstructies (DIEP-/TMG-lap)
 • Reconstructies na huidkanker in het gelaat
 • Borstchirurgie


BIG registratie

19065003401

Adviesgesprek

Van eerste consult tot aan de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Emiel van Haren

"Het mooie aan plastische chirurgie vind ik de diversiteit van het vak. Ik zie zowel oudere als jonge cliënten. Iedereen met zijn/haar eigen vragen of wensen. Samen met de cliënt ga ik dan na wat de mogelijkheden zijn om zo voor het beste resultaat te gaan."

Meer over Drs. Emiel van Haren

"Binnen CosMedic staat het leveren van uitstekende kwaliteit binnen een veilige omgeving centraal. De goede sfeer en het sterke teamgevoel maken CosMedic een erg prettige plek om te werken en om behandeld te worden."

Drs. Emiel van Haren (1986) studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht. Na diverse internationale stages vestigde hij zich in het St Anna ziekenhuis en het Catharina ziekenhuis, waar hij nu nog steeds werkzaam is. Drs. van Haren is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), De Nederlandse Vereneniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC), de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVVH), de International Society of Aesthetic and Plastic Surgery (ISAPS), de International Society of Quality of Life Research (ISOQOL) en de American Society of Plastic Surgeons (ASPS). 

Aandachtsgebieden

 • Esthetische aangezichtschirurgie; endoscopische wenkbrauwlift en facelift, bovenooglidcorrectie, onderooglidcorrectie, herstel na verslapping van ooglidspieren (ptosis), lipofilling(lipostructure)
 • Borstcorrecties en - reconstructies; Borstvergroting met behulp van ronde en anatomische borstimplantaten, mommy-make over (buikwandcorrectie met borstvergroting met eigen vet in dezelfde ingreep), borstverkleining en versteviging, borstreconstructie met eigen weefsel bv. van de buik met microchirurgie (DIEP-flap)
 • Microchirurgische reconstructies; Onderbeenreconstructie door eigen weefsel met microchirurgie (ALT-flap)
 • Post-bariatrie reconstructies; Buikwandcorrectie incl uitgebreide liposuctie, buikwandcorrectie met horizontaal EN verticaal litteken (Fleur-de-Lis buikwand), lower-Body correctie incl bilvergroting met eigen weefsel, borstvergroting en borstlift met eigen weefsel (Rubin reconstructie of Hurwitz flap), liposuctie en liposculpture, arm- of beenlift (inner thigh lift)


BIG registratie

69914824901

Adviesgesprek

Van eerste consult tot de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Maarten Hoogbergen

Dr. Hoogbergen wordt nationaal en internationaal geroemd om zijn contourherstellende chirurgie na fors gewichtsverlies. Hiervoor is hij regelmatig spreker op diverse congressen.

Meer over dr. Maarten Hoogbergen

Om de resultaten tussen verschillende chirurgen wereldwijd op wetenschappelijk niveau te kunnen meten, ontwikkelde dr. Maarten Hoogbergen samen met Harvard University Medical School diverse onderzoeksvragenlijsten. Verder is dr. Hoogbergen opleider voor de specialisatie plastische chirurgie en begeleid hij meerdere promovendi. Tot slot is hij een van de grondleggers van de Da Vinci Kliniek: een kliniek voor hyperbare zuurstoftherapie en chronische wondzorg. Vanaf 2002 is hij fulltime werkzaam als plastisch chirurg in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven. Dr. Hoogbergen is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), de Nederlandse Vereniging voor Esthetisch Plastische Chirurgie (NVEPC), international member of the American Society of Plastic Surgeons (ASPS) en Member International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS). 

Aandachtsgebieden

 • Body contouring surgery na massief afvallen:
 • Buikwandcorrecties
 • Lower bodylift
 • Upper bodylift
 • Armlift
 • Borstcorrecties
 • Dijbeenlift


BIG registratie

89041677701

Adviesgesprek

Van eerste consult tot aan de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Esther Mesters

"Heel vaak zie ik dat vrouwen pas laat de stap zetten om een correctie van de borsten te laten doen. Als ze op consult komen, zijn ze helemaal opgelucht om eindelijk de ingreep te ondergaan die ze al zo lang willen laten uitvoeren."

Meer over drs. Esther Mesters

"Tijdens het consult leg ik alles duidelijk uit over de procedure en stel ik cliënten op hun gemak. Ik zie dat ook bij correcties van de vagina een taboe heerst om daarover te praten, terwijl dat echt niet nodig is! Het is mijn streven om iedere cliënt te behandelen zoals ik een familielid zou behandelen, met maximale inzet en maximaal resultaat. Daarbij zal ik wel altijd eerlijk zijn over wat mogelijk is en wat niet."

Drs. Esther Mesters (1966) volgde de studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Zij is werkzaam in het St. Anna ziekenhuis. Drs. Mesters is lid van de Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC), de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (NVvH) en de Nederlandse Vereniging van Schisis en Craniofaciale chirurgie (NVSCA). 

Aandachtsgebieden

 • Borstchirurgie: borstvergroting, borstverkleining, vervangen prothesen, tubulaire borstafwijkingen, asymmetrie van borsten bijv. een kant A cup andere kant D
 • Aangezichtchirurgie: bovenooglid - en onderooglidcorrecties en wenkbrauwlift, facelift, lipofilling, oorcorrectie
 • Kleine en grote schaamlipcorrecties, lipofilling van de grote schaamlippen na fors gewichtsverlies en laserbehandelingen van de vagina bij droogheid of urineverlies


BIG registratie

19043498801

Adviesgesprek

Van eerste consult tot aan de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.