Neuscorrectie

Vanaf € 3.450,-

Onze plastisch chirurgen

Het is belangrijk dat uw neus goed bij uw gezicht past. Voor de een is dat een lange, smalle neus en voor de ander is dat een wat bredere korte neus. Onze ervaren plastisch chirurgen voeren neuscorrecties uit met de modernste technieken. Wij staan voor u klaar en beantwoorden uw vragen graag!

er zijn verschillende neuscorrecties mogelijk

Een neuscorrectie is een gespecialiseerde ingreep. Het kan gaan om een correctie van uw gehele neus of om een gedeelte van de neus. Denk bijvoorbeeld aan een behandeling aan alleen de neuspunt of een knobbeltje. Ook een afhangende neuspunt of een wipneus is te corrigeren. Samen met u kijken we wat het best passende resultaat voor u is. 

neuscorrectie? waarom eraan beginnen?

Vindt u dat uw neus niet bij uw gezicht past, staat uw neus scheef, is de neuspunt niet naar wens of heeft u een knobbeltje op de neusrug? Dan biedt een neuscorrectie een uitkomst. Zowel aangeboren als door een ongeluk kan het zijn dat uw neus verstopt is of een afwijking heeft. Ook in deze gevallen biedt een neuscorrectie een oplossing.

de neuscorrectie

Voorafgaand aan de neuscorrectie maken we foto’s voor in uw medisch dossier. Al uw vragen worden vooraf beantwoord tijdens het persoonlijk consult met de plastisch chirurg.

Tijdsduur

Een neuscorrectie duurt ongeveer twee uur. De precieze tijd hangt af van de complexiteit van de ingreep.

Behandeling

Een neuscorrectie vindt plaats onder volledige narcose. De plastisch chirurg gebruikt een speciale verdoving waardoor u geen pijn hoeft te ondervinden.

Tijdens de neuscorrectie:

  • Is het mogelijk om zowel uitwendig (cosmetisch) als inwendig (het tussenschot) de neus te corrigeren.
  • Verhelpt de plastisch chirurg meestal ook ademhalingsproblemen door uw neus. 
     

na de behandeling

Een neuscorrectie is vrijwel pijnloos. Na de ingreep krijgt u tijdelijk een spalkje of kapje op uw neus. In sommige gevallen is gedurende korte tijd een neustampon nodig. Het uithalen van de neustampon is tegenwoordig vrijwel pijnloos

Gemiddeld zijn mensen na twee weken weer goed toonbaar. Eenmaal thuis heeft u één à twee weken rust nodig. Het is dus belangrijk dat u geen zware werkzaamheden verricht.

Als uw nieuwe neus na de neuscorrectie goed bij uw gezicht past is het opvallend dat veel mensen uit uw omgeving de verandering niet opmerken. Meestal zien alleen mensen uit uw directe omgeving het. 

MEER INFORMATIE? VUL HET ONDERSTAANDE FORMULIER IN

Meer informatie over de kosten of verdere vragen, vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op voor verdere informatie of een diepgaander advies!