Esther Mesters

"Heel vaak zie ik dat vrouwen pas laat de stap zetten om een correctie van de borsten te laten doen. Als ze op consult komen, zijn ze helemaal opgelucht om eindelijk de ingreep te ondergaan die ze al zo lang willen laten uitvoeren."

Meer over drs. Esther Mesters

"Tijdens het consult leg ik alles duidelijk uit over de procedure en stel ik cliënten op hun gemak. Ik zie dat ook bij correcties van de vagina een taboe heerst om daarover te praten, terwijl dat echt niet nodig is! Het is mijn streven om iedere cliënt te behandelen zoals ik een familielid zou behandelen, met maximale inzet en maximaal resultaat. Daarbij zal ik wel altijd eerlijk zijn over wat mogelijk is en wat niet."

Drs. Esther Mesters (1966) volgde de studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Zij is werkzaam in het St. Anna ziekenhuis. Drs. Mesters is lid van de Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC), de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (NVvH) en de Nederlandse Vereniging van Schisis en Craniofaciale chirurgie (NVSCA). 

Aandachtsgebieden

  • Borstchirurgie: borstvergroting, borstverkleining, vervangen prothesen, tubulaire borstafwijkingen, asymmetrie van borsten bijv. een kant A cup andere kant D
  • Aangezichtchirurgie: bovenooglid - en onderooglidcorrecties en wenkbrauwlift, facelift, lipofilling, oorcorrectie
  • Kleine en grote schaamlipcorrecties, lipofilling van de grote schaamlippen na fors gewichtsverlies en laserbehandelingen van de vagina bij droogheid of urineverlies


BIG registratie

19043498801

Adviesgesprek

Van eerste consult tot aan de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.