Luitzen de Boer

"Mensen efficiënt en goed helpen, dat vind ik belangrijk!"

Meer over drs. Luitzen de Boer

Drs. Luitzen de Boer studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Hij is momenteel werkzaam in het Catharina Ziekenhuis. Drs. de Boer is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC), de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (NVVH) en de European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS). 

Aandachtsgebieden

 • Endoscopische chirurgie; Endoscopische spierversteviging van de buik, endoscopische operatie van het “carpale tunnel syndroom” en cubitale tunnel en endoscopische operaties van het gelaat
 • Hand- en polschirurgie; complexe hand en polschirurgie, reumachirurgie en gewrichtsvervanging, peestranspositiechirurgie (bij spasticiteit of zenuw uitval), trauma
 • Borstreconstructies; Reconstructies met prothesen of eigen weefsel (LD-flap), microchirurgische borstreconstructies (DIEP lap)
 • Reconstructies van het aangezicht; na huidkanker (MOH’S chirurgie)
 • Esthetische borstcorrecties; Borstvergroting met ronde of anatomische prothesen, borstverkleining en borstlifting
 • Esthetische aangezichtschirurgie; Boven- en onderooglidcorrectie (mini)
 • Buikwandcorrecties; Abdominiplastiek, mini-abdominoplastiek

 

BIG registratie
39053864501

Adviesgesprek

Van eerste consult tot aan de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Coralien Broekhuijsen

"Plastische chirurgie, het specialisme dat iets verbetert ten aanzien van cosmetiek en/of functie, is een erg mooi vak. Het aanbrengen van symmetrie waarbij we ook nog het functionele aspect verbeteren is van onschatbare waarde. Net als door een esthetische ingreep het verbeteren van het zelfbeeld van mijn cliënten, dat is prachtig om te zien! Voor mij is het van groot belang om samen met mijn cliënt tot een mooi en goed resultaat te komen."

Meer over drs. Coralien Broekhuysen

"Of het nou een functionele vraag is of juist meer esthetisch, beide aspecten zijn van essentieel belang. De zorg die bij u past mogen bieden, dat is waar het om gaat. Dat vinden zowel u als ik terug bij CosMedic. Investeren in uzelf op welk gebied dan ook, daar help ik u graag bij!" 

Drs. Coralien Broekhuysen behaalde haar artsexamen aan de Universiteit van Utrecht. Zij is momenteel werkzaam in het Maxima Medisch Centrum. Drs. Broekhuysen is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de European Society of Aesthetic Gynecology (ESAG). 

Aandachtsgebieden

 • ​Borstcorrecties- en reconstructies in het algemeen
 • Microchirurgische Reconstructies met eigen weefsel oa DIEP (buikhuid en vet) en LD
 • Reconstructies met prothese
 • Borstverkleining en/of lift
 • Labia correcties
 • Aangezichtschirurgie
 • Bovenooglid correcties
 • Reconstructies na huidkanker

BIG registratie
79049946801

Adviesgesprek

Van eerste consult tot aan de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Marijke van den Elzen

"Wanneer er voor uw gevoel geen balans meer is tussen schoonheid en functie, ga ik graag het gesprek met u aan om te kijken hoe we dit kunnen terugvinden. Zo gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor u, uiteraard aangepast op uw wensen en de mogelijkheden van uw lichaam."

Meer over dr. Marijke van den Elzen 

"Ik vind de diversiteit van plastische chirurgie heel erg fijn; ik behandel zowel mannen als vrouwen, van jong tot oud en van ogen tot benen. Het is van groot belang om goed te luisteren naar de wensen van mijn cliënten, maar net zo belangrijk om eerlijk avies te geven over wat wel en niet mogelijk is. Ik wil dat het mijn cliënt helemaal duidelijk is waarmee hij of zij wakker zal worden."

Dr. Marijke van den Elzen heeft Geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Nadat zij een aantal jaren werkervaring heeft opgedaan in verschillende ziekenhuizen in binnen- en buitenland, is ze sinds 2018 werkzaam in het Máxima Medisch Centrum en het Sint Jans Gasthuis in Weert. Dr. van den Elzen is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC), de International Society for Aeshetic Plastic Surgeons (ISAPS) en Fellow of European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS). 

Aandachtsgebieden

 • Borstchirurgie; vergroting met vet of protheses, verkleining, lift, correcties
 • Buikwandchirurgie; na massief gewichtsverlies, reguliere en mini-buikwandcorrecties
 • Schaamlipverkleining
 • Contour herstellende operaties; liposucties, arm- en dijbeenlift
 • Flapoorcorrecties
 • Bovenooglidcorrectie, al dan niet met aanpassen van oogspier (ptosis correctie)


BIG registratie

19908909501

Adviesgesprek

Van eerste consult tot de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Gertjan Halbesma

"De plastische chirurgie is een fantastisch vak, waar ik veel voldoening uit haal. Zo geeft het mij telkens weer een geweldig gevoel als de operatie het beoogde doel heeft behaald en heeft geleid heeft tot een tevreden cliënt. De verfijnde en minutieuze chirurgische technieken met oog voor het kleinste detail passen goed bij mij."

Meer over drs. Gertjan Halbesma

"Tijdens het consult zal ik eerst samen met u uw esthetisch probleem of wens vaststellen. Na het lichamelijk onderzoek neem ik uitgebreid de tijd om mijn bevindingen en hieruit de (niet-)chirurgische mogelijkheden met u door te nemen. Ik vind het erg belangrijk dat ik zorg voor een reëel verwachtingspatroon. U kunt ervan op aan dat ik me maximaal inzet voor een optimaal resultaat. Voor iedere cliënt is er een passende oplossing.”

Drs. Gertjan Halbesma (1980) studeerde Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij werd opgeleid tot plastisch chirurg in het AMC, RKZ Beverijk en het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis. Hierna volgde hij hoog aangeschreven fellowships in microchirurgie en esthetische aangezichtschirurgie in Vancouver. Hij is momenteel werkzaam in het Catharina ziekenhuis. Drs. Halbesma is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (NVvH) en de European Wrist Arthroscopy Society (EWAS). 

Aandachtsgebieden

 • Esthetische chirurgie (o.a. borstvergroting, borstlift, buikwandcorrectie)
 • Esthetische aangezichtschirurgie (o.a. facelift, lipofilling, ooglidcorrecties, oorstandscorrectie)
 • Neuscorrectie
 • Hand- en polschirurgie
 • Microchirurgische mammareconstructies (DIEP-/TMG-lap)
 • Reconstructies na huidkanker in het gelaat
 • Borstchirurgie


BIG registratie

19065003401

Adviesgesprek

Van eerste consult tot aan de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Emiel van Haren

"Het mooie aan plastische chirurgie vind ik de diversiteit van het vak. Ik zie zowel oudere als jonge cliënten. Iedereen met zijn/haar eigen vragen of wensen. Samen met de cliënt ga ik dan na wat de mogelijkheden zijn om zo voor het beste resultaat te gaan."

Meer over Drs. Emiel van Haren

"Binnen CosMedic staat het leveren van uitstekende kwaliteit binnen een veilige omgeving centraal. De goede sfeer en het sterke teamgevoel maken CosMedic een erg prettige plek om te werken en om behandeld te worden."

Drs. Emiel van Haren (1986) studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht. Na diverse internationale stages vestigde hij zich in het St Anna ziekenhuis en het Catharina ziekenhuis, waar hij nu nog steeds werkzaam is. Drs. van Haren is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), De Nederlandse Vereneniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC), de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVVH), de International Society of Aesthetic and Plastic Surgery (ISAPS), de International Society of Quality of Life Research (ISOQOL) en de American Society of Plastic Surgeons (ASPS). 

Aandachtsgebieden

 • Esthetische aangezichtschirurgie; endoscopische wenkbrauwlift en facelift, bovenooglidcorrectie, onderooglidcorrectie, herstel na verslapping van ooglidspieren (ptosis), lipofilling(lipostructure)
 • Borstcorrecties en - reconstructies; Borstvergroting met behulp van ronde en anatomische borstimplantaten, mommy-make over (buikwandcorrectie met borstvergroting met eigen vet in dezelfde ingreep), borstverkleining en versteviging, borstreconstructie met eigen weefsel bv. van de buik met microchirurgie (DIEP-flap)
 • Microchirurgische reconstructies; Onderbeenreconstructie door eigen weefsel met microchirurgie (ALT-flap)
 • Post-bariatrie reconstructies; Buikwandcorrectie incl uitgebreide liposuctie, buikwandcorrectie met horizontaal EN verticaal litteken (Fleur-de-Lis buikwand), lower-Body correctie incl bilvergroting met eigen weefsel, borstvergroting en borstlift met eigen weefsel (Rubin reconstructie of Hurwitz flap), liposuctie en liposculpture, arm- of beenlift (inner thigh lift)


BIG registratie

69914824901

Adviesgesprek

Van eerste consult tot de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Maarten Hoogbergen

Dr. Hoogbergen wordt nationaal en internationaal geroemd om zijn contourherstellende chirurgie na fors gewichtsverlies. Hiervoor is hij regelmatig spreker op diverse congressen.

Meer over dr. Maarten Hoogbergen

Om de resultaten tussen verschillende chirurgen wereldwijd op wetenschappelijk niveau te kunnen meten, ontwikkelde dr. Maarten Hoogbergen samen met Harvard University Medical School diverse onderzoeksvragenlijsten. Verder is dr. Hoogbergen opleider voor de specialisatie plastische chirurgie en begeleid hij meerdere promovendi. Tot slot is hij een van de grondleggers van de Da Vinci Kliniek: een kliniek voor hyperbare zuurstoftherapie en chronische wondzorg. Vanaf 2002 is hij fulltime werkzaam als plastisch chirurg in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven. Dr. Hoogbergen is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), de Nederlandse Vereniging voor Esthetisch Plastische Chirurgie (NVEPC), international member of the American Society of Plastic Surgeons (ASPS) en Member International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS). 

Aandachtsgebieden

 • Body contouring surgery na massief afvallen:
 • Buikwandcorrecties
 • Lower bodylift
 • Upper bodylift
 • Armlift
 • Borstcorrecties
 • Dijbeenlift


BIG registratie

89041677701

Adviesgesprek

Van eerste consult tot aan de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Alexander Kroeze

"Als het binnen mijn macht ligt, zal ik er alles aan doen om mijn cliënt de beste zorg te bieden die hij/zij verdient."

Meer over drs. Alexander Kroeze

"Ik leg me voornamelijk toe op esthetische en reconstructieve chirurgie van het lichaam. Vooral bij cliënten die zijn afgevallen door lifestyle-change of bariatrische-chirurgie (maagverkleinig of omleiding). Iedere cliënt is uniek, en ik zal er alles aan doen om mijn patiënt de best mogelijke zorg te bieden die hij/zij verdient!"

Drs. Alexander Kroeze (1984) behaalde zijn diploma en Master Geneeskunde aan de R.U.G. in Groningen. Hij is werkzaam in het Catharina ziekenhuis en het St. Anna ziekenhuis. Drs. Kroeze is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC). 

Aandachtsgebieden

 • Post-bariatrische chirurgie
 • Esthetische chirurgie
 • Reconstructieve chirurgie
 • Hand en polschirurgie


BIG registratie

79912178701

Adviesgesprek

Van eerste consult tot aan de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Esther Mesters

"Heel vaak zie ik dat vrouwen pas laat de stap zetten om een correctie van de borsten te laten doen. Als ze op consult komen, zijn ze helemaal opgelucht om eindelijk de ingreep te ondergaan die ze al zo lang willen laten uitvoeren."

Meer over drs. Esther Mesters

"Tijdens het consult leg ik alles duidelijk uit over de procedure en stel ik cliënten op hun gemak. Ik zie dat ook bij correcties van de vagina een taboe heerst om daarover te praten, terwijl dat echt niet nodig is! Het is mijn streven om iedere cliënt te behandelen zoals ik een familielid zou behandelen, met maximale inzet en maximaal resultaat. Daarbij zal ik wel altijd eerlijk zijn over wat mogelijk is en wat niet."

Drs. Esther Mesters (1966) volgde de studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Zij is werkzaam in het St. Anna ziekenhuis. Drs. Mesters is lid van de Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC), de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (NVvH) en de Nederlandse Vereniging van Schisis en Craniofaciale chirurgie (NVSCA). 

Aandachtsgebieden

 • Borstchirurgie: borstvergroting, borstverkleining, vervangen prothesen, tubulaire borstafwijkingen, asymmetrie van borsten bijv. een kant A cup andere kant D
 • Aangezichtchirurgie: bovenooglid - en onderooglidcorrecties en wenkbrauwlift, facelift, lipofilling, oorcorrectie
 • Kleine en grote schaamlipcorrecties, lipofilling van de grote schaamlippen na fors gewichtsverlies en laserbehandelingen van de vagina bij droogheid of urineverlies


BIG registratie

19043498801

Adviesgesprek

Van eerste consult tot aan de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Hans de Schipper

"Plastische chirurgie is een heel mooi vak, omdat een zeer goede kennis van de anatomie gecombineerd wordt met technisch handelen en resulteert in herstel van vorm en functie. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt is het een heel breed vak: het omvat hand- en pols chirurgie, reconstructieve chirurgie en esthetische chirurgie: hierin ben ik breed opgeleid tijdens mijn specialisatie in het Catharina ziekenhuis in Eindhoven."

Meer over drs. Hans de Schipper

"Graag zie ik u op mijn spreekuur voor esthetische chirurgie zoals een borstvergroting en/of borstlift, boven- en onderooglidcorrecties, wenkbrauw- en voorhoofdslift (door kijkoperatie), borstverkleining en borstremodellering na massaal gewichtsverlies. Ook hou ik me veel bezig met handchirurgie. Het mooie daaraan is dat alle aspecten van anatomische kennis en technische vaardigheden resulteren in verbeterde functie van de handen: dit geeft vaak direct resultaat. Dit doe ik bij Xpert clinics en in het Maxima Medisch Centrum. Bij laatstgenoemde voer ik ook alle vormen van reconstructie na borstkanker uit, met name de zogenaamde DIEP methode, waarbij van een huid-/vetoverschot van de buik een nieuwe borst kan worden gemaakt door middel van microchirurgie. Tevens heb ik zeer veel ervaring met reconstructies in het gelaat na verwijdering van huidkanker."

Mr. drs. Hans de Schipper (1976) studeerde Nederlands recht en geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij is momenteel werkzaam in het Maxima medisch centrum. Mr. drs. de Schipper is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (NVVH). 

Aandachtsgebieden

 • Esthetische chirurgie: met name aangezicht zoals endoscopische voorhoofdslift en borst chirurgie: borstvergrotingen, borst lifting, verkleiningen en reconstructies na massaal gewichtsverlies
 • Hand- en polschirurgie
 • Alle vormen van borstreconstructie maar met name microchirurgische borstreconstructies (DIEP-lap) en directe oncoplastische borstreconstructies
 • Reconstructies na huidkanker in het gelaat (Mohs micrografische chirurgie bij huidkanker)
 • Algemene plastische chirurgie


BIG registratie

09059046901

Adviesgesprek

Van eerste consult tot aan de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Jeroen Schots

"Ik vind het van groot belang dat mijn cliënten tevreden naar huis gaan. Daarom geef ik duidelijk advies en ben ik realistisch over wat haalbaar is en wat niet. Zo voorkom ik dat het resultaat niet overeenkomt met iemands verwachting. Als iemand weggaat met het gevoel dat diegene duidelijk en eerlijk advies heeft gekregen, dat vind ik het allerbelangrijkste."

Meer over drs. Jeroen Schots

"De goede sfeer en het sterke teamgevoel maken CosMedic een erg prettige plek om te werken en om behandeld te worden. Ik geniet ervan als cliënten happy en tevreden zijn met het resultaat dat we behaald hebben, dat geeft me enorm veel energie!”

Drs. Jeroen Schots (1979) studeerde geneeskunde aan de Radboud UMC te Nijmegen. Als plastisch chirurg heeft hij veel ervaring opgedaan in meerdere grote ziekenhuizen. Momenteel is hij werkzaam in SJG Weert. Daarnaast bezoekt hij nationale en internationale congressen en cursussen om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Drs. Schots is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC).

Aandachtsgebieden

All-round plastisch chirurg met speciale aandacht voor esthetische en contourherstellende chirurgie
 • Borstchirurgie: vergroting, vergroting door lipofilling, verkleining, reconstructie
 • Bovenarmlift
 • Bovenbeenlift
 • Buikwandcorrectie
 • Liposuctie
 • Ooglidcorrectie: boven en/of onder
 • Schaamlipcorrectie
 • Voorhoofdslift


BIG registratie

29062623801

Adviesgesprek

Van eerste consult tot aan de laatste controle. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.