Wenkbrauwlift

Vanaf € 1.000,-

Onze plastisch chirurgen

Een wenkbrauwlift zorgt ervoor dat u weer een frisse gezichtstuitdrukking krijgt. Onze ervaren plastsich chirurgen voeren wenkbrauwlifts uit met de modernste technieken. Wij nemen alle tijd voor u en helpen u graag!

Er zijn verschillende wenkbrauwlifts mogelijk

Er zijn diverse opties. De meest geschikte methode is afhankelijk van uw leefijd (rimpels), het littteken, uw haarinplant en uw wensen. Denk aan mogelijkheden als: een draadlift, het plaatselijk weghalen van een stukje huid boven de wenkbrauw of een kijkoperatie (de endoscopische voorhoofdslift).

Een wenkbrauwlift in combinatie met een ooglidcorrectie?

Een wenkbrauwlift biedt uitkomst wanneer uw wenkbrauw geheel of gedeeltelijk is uitgezakt. De plastisch chirurg overlegt met u wat de beste oplossing is. Voor een optimaal resultaat wordt de wenkbrauwlift vaak gecombineerd met een correctie van de bovenoogleden

Wenkbrauwlift? waarom eraan beginnen?

Naarmate u ouder wordt gaan de wenkbrauwen meestal zakken. Dit kan problemen geven met het zien of er ontstaat een vermoeide of sombere gezichtsuitdrukking. Een wenkbrauwlift biedt in deze gevallen een uitkomst. Onze plastisch chirurgen staan voor u klaar. 

de wenkbrauwlift

Voor de wenkbrauwlift maken we foto’s voor in uw medisch dossier. De plastisch chirurg zorgt ervoor dat van te voren alles duidelijk is voor u. De ingreep wordt meestal onder plaatselijke verdoving of sedatie (roesje) uitgevoerd.

Tijdsduur

Een wenkbrauwlift duurt afhankelijk van de methode zo’n 30 tot 60 minuten.

Behandeling

De wenkbrauwlift vindt poliklinisch plaats. Tijdens de behandeling:

  • Worden de wenkbrauwen weer op de goede hoogte gebracht. Het is hierbij niet altijd nodig om huid te verwijderen.
     

Na de behandeling

Na de wenkbrauwlift zijn de littekens meestal niet zichtbaar. U kunt na de wenkbrauwlift meteen naar huis. Een week later vindt er een controle plaats, waarbij eventueel de hechtingen worden verwijderd. De onderhuidse hechtingen lossen vanzelf op.

Houdt na de wenkbrauwlift een aantal dagen volledige rust. Wanneer de hechtingen zijn verwijderd kunt u langzaam starten met lichamelijke inspanningen. De meeste mensen gaan na enkele dagen weer aan het werk en zijn na twee weken weer goed toonbaar.

MEER INFORMATIE? VUL HET ONDERSTAANDE FORMULIER IN

Meer informatie over de kosten of verdere vragen, vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op voor verdere informatie of een diepgaander advies!