Mondmaskers binnen onze klinieken per 14 oktober

Uw en onze veiligheid staan in onze zorgverlening altijd centraal. Sinds de uitbraak van het coronavirus hebben wij strikt de richtlijnen van o.a. het RIVM opgevolgd. Het resultaat hiervan is dat wij de kwalitatieve zorg, die u van ons gewend bent, kunnen blijven aanbieden.

Mondmasker voor u

Vanaf 14 oktober is het dragen van een mondmasker verplicht voor alle cliënten, medewerkers en artsen. Beschikt u zelf niet over een mondmasker dan bieden wij u dit bij de ingang van onze klinieken aan.

Wanneer mag u niet naar onze kliniek komen?

Heeft u klachten zoals vermeld in de richtlijnen van het RIVM komt u dan NIET naar onze kliniek. Wij verzoeken u om minimaal 1 dag voor uw afspraak contact met ons op te nemen zodat we tot een passend alternatief kunnen komen.

Begeleiding meenemen naar uw afspraak

Behalve het dragen van een mondmasker willen wij nogmaals benadrukken dat wij u bij voorkeur graag zonder begeleiding ontvangen. Indien begeleiding nodig is in verband met uw mobiliteit, of om een andere zwaarwegende reden, dan is maximaal 1 begeleider toegestaan. Onze collega zal u deze vraag ook stellen bij het maken van de afspraak. Indien u het prettig vindt, kunt u tijdens uw afspraak iemand laten meeluisteren via uw telefoon. 

Met deze extra maatregelen willen wij een actieve bijdrage leveren aan het bestrijden van het coronavirus.
Dit kunnen wij alleen samen met u. Hiervoor alvast hartelijk dank.

 

Richtlijnen voor bezoek en aanvullende Corona maatregelen

Hier leest u uitgebreid de richtlijnen die gelden voor uw afspraak en bezoek. Ook kunt u hier terugvinden welke aanvullende Corona maatregelen CosMedic heeft getroffen.