BEHANDELTRAJECT

U maakt zelf een keuze voor het gewenste ziekenhuis en/of de gewenste plastisch chirurg. Via de poli plastische chirurgie van een van de ziekenhuizen maakt u een afspraak voor een eerste gesprek binnen onze privekliniek. De afspraken kunnen in het algemeen binnen twee weken ingepland worden.

Tijdens het eerste gesprek neemt de plastisch chirurg alle tijd om met u een (mogelijk) behandeltraject te bespreken. Hij/zij voorziet u van de benodigde informatie en stelt de prijs van de behandeling vast. Wanneer er een mogelijkheid bestaat dat de behandeling vergoed wordt door uw zorgverzekeraar wordt een machtiging aangevraagd. Het eerste gesprek wordt over het algemeen vergoed door de verzekeraar, indien u een verwijsbrief van de huisarts heeft (tenzij het bedrag eigen risico nog niet bereikt is).

De prijs van de behandeling betreft een ‘all-in prijs’. De kosten voor aanvullend onderzoek (zoals bijvoorbeeld van de cardioloog) zijn echter niet inbegrepen. Na het gesprek met de plastisch chirurg ontvangt u een schriftelijke prijsopgave. Deze prijsopgave is drie maanden geldig en geeft u de gelegenheid om rustig na te denken of u uw behandeling wel of niet door wilt laten gaan.

Wanneer u besluit de behandeling bij binnen onze privekliniek CosMedic te laten verrichten,vragen wij u altijd voorafgaand aan de behandeling de prijs te voldoen. Ook wordt u verzocht een akkoordverklaring te ondertekenen. In deze verklaring staat dat u door de plastisch chirurg voorzien bent van de benodigde informatie omtrent de behandeling.

De behandeling wordt, nadat de prijs is voldaan, zo snel mogelijk voor u ingepland. Afhankelijk van de behandeling worden (een aantal) nacontroles ingepland. Deze nacontroles vallen onder het ‘all-in’ tarief.

CONTACTGEGEVENS
LID VAN / AANGESLOTEN BIJ
ONZE KEURMERKEN

© 2019 CosMedic | Privacy Statement | Cookies | Cosmedic is een onderdeel van Equipe Zorgbedrijven

Catharinaziekenhuis Eindhoven
040 – 2397120

 

MMC Veldhoven / Eindhoven
040 – 888 8590

 

Sint Anna Ziekenhuis Geldrop
040 – 2864854

 

info@cosmedic.nl
 

Ziekenhuizen CE gecertificeerd en artsen BIG geregistreerd

NVPCNVEPCNVvHISAPSNERASSNVSCA
FESSH en EBOPRAS